About

Hostingas.eu Website Hosting Nederland is een kwaliteit Joomla webhosting partner!

Hostingas.eu Website Hosting is de specialist in Joomla webhosting en Joomla templates in Nederland en België. U kunt bij ons terecht voor uitstekende webhosting met Joomla gericht op particulieren, MKB en grotere ondernemingen. Met een Joomla webhosting pakket kunt u snel en eenvoudig een mooie website maken voor uzelf of uw bedrijf. Onze hoogwaardige pakketten bieden ruime mogelijkheden voor een professionele website. Bij ons kunt u Joomla met enkele muisklikken Joomla installeren en beheren zonder hier ook maar enige technische kennis voor nodig te hebben. Natuurlijk vindt u bij ons professionele templates speciaal ontworpen voor Joomla. Joomla Website Hosting is groot genoeg voor de beste service en klein genoeg om onze klanten te kennen. Kwaliteit hosting tegen zeer scherpe prijzen.

De meest complete Joomla Webhosting pakketten van Europa

Veel klanten kiezen onze diensten op basis van ervaringen van anderen en mond op mond reclame. Een groot aantal klanten komt via een zoektocht op het internet bij ons terecht voor Joomla Webhosting.  Vanaf 2011 is er voor Joomla Webhosting een nieuwe trend zichtbaar. Onderzoek en ervaringen hebben aangetoond dat onze klanten op zoek zijn naar zekerheid, lage kosten, goede dienstverlening en flexibiliteit. Voor de doorsnee consument is een lage prijs belangrijk. Er zijn de afgelopen jaren dan ook veel bedrijven opgestart die een budget uitstraling hebben. Voor onze zakelijke klanten is een lage prijs eveneens belangrijk. Maar een belangrijk verschil is dat de zakelijke markt, naast kosten, ook naar andere zaken kijkt. Bijvoorbeeld zekerheid en flexibiliteit. Lees meer

Professionele Joomla Webhosting voor uw website tegen lage prijzen

Onze servers zijn speciaal ingericht voor Joomla om u als klant optimaal te kunnen ondersteunen met een Joomla Website. Wij maken zelf gebruik van Joomla. Onze Webhosting pakketten zijn veel completer dan bij anderen en de prijzen zijn één van de laagste van europa. Als klant kunt u een Joomla website veilig, snel en tegen lage prijzen hosten. Joomla! is één van de meest krachtige Content Management Systemen beschikbaar op het Internet. Het wordt over de hele wereld gebruikt van een simpele website tot complexe bedrijfs applicaties. Joomla is eenvoudig te installeren, simpel te beheren en betrouwbaar.

Hostingas.eu Website Hosting is de specialist in Joomla webhosting en Joomla templates. U kunt bij ons terecht voor uitstekende webhosting met Joomla.

Het belangrijkste voordeel van Joomla! is dat u als gebruiker geen ervaring nodig heeft met betrekking tot het programmeren van websites. De page-editor welke standaard geleverd wordt, stelt gebruikers in staat om heel eenvoudig tekst, plaatjes en links toe te voegen in een eenvoudig te gebruiken online WYSIWYG tekstverwerker.

Welke Joomla webhosting pakket past het best bij u?

Wij hebben drie zeer complete Webhosting paketten samengesteld. Elke pakket is ruim voorzien van mogelijkheden. Doordat we bij elk pakket exact aangeven welke mogelijkheden er zijn, makat u als klant snel een goede keuze.

De beste keuze voor Joomla webhosting

Hostingas.eu Website Hosting is gespecialiseerd in Joomla hosting, voor zowel Joomla 1.0 Joomla 1.5 en Joomla 1.6. Al onze servers en dienstverlening is afgestemd op dit populaire Content Management Systeem. Meer dan 75% van onze klanten maakt gebruik van onze Joomla installatie en upgrade services. Ook het updaten van een bestaande Joomla website is geheel automatisch (Joomla 1.0,  Joomla 1.5 en Joomla 1.6). Via onze upgrade scripts, kunnen klanten met enkele muisklikken een Joomla site upgraden naar een nieuwe versie. Joomla Website hosting is gespecialiseerd in Joomla hosting. Joomla Website Hosting is de Joomla Hosting Specialist in Nederland en Belgie

Waarom kiezen klanten ons voor Joomla webhosting?

Hostingas.eu Website Hostingis één van de grootste Joomla hosting bedrijven in Nederland en België. Waarom hebben vele particulieren, bedrijven en instellingen voor Joomla en ons gekozen?

  • Joomla 1.0, Joomla 1.5 en Joomla 1.6 zijn via de muis te installeren, geen moeilijke installaties
  • U bent echt snel online met uw website
  • Goede Joomla Support
  • Probleemloze Joomla WebHosting
  • Snelle Joomla WebHosting
  • Scherp geprijsde Joomla WebHosting
  • Meer dan 50 andere gratis tools snel te installeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *