Joomla Website Bouwen

Joomla is hét programma waarmee particulieren en bedrijven zelf snel een mooie website kunnen maken. Veel makkelijker dan het zelf schrijven van HTML, CSS of ingewikkelde codering.

– Het maken van een website start met het zoeken naar hosting ruimte
– Daarna het installeren van het programma Joomla
– Na de installatie van Joomla zal het uiterlijk aangepast moeten worden aan de eigen wensen. Dat uiterlijk is de template die in Joomla is geinstalleerd. Via een template kan een geheel eigen gezicht worden gegeven aan de website
– Als laatste stap kunnen de teksten en afbeeldingen geplaatst worden (content)

Wij helpen u op weg met bijna alle stappen

Hostingas.eu heeft alle faciliteiten om u te helpen met het bouwen van uw joomla website. U kunt bij ons kiezen uit meerdere hosting pakketten. Vanuit elk hosting pakket kunt u zonder ingewikkelde installatie, met enkele muisklikken, Joomla installeren of een bestanden joomla website upgraden.Na de eenvoudige installatie kunt u bij ons kiezen uit vele templates die passen bij het uiterlijk van uw website. Vervolgens start u met het maken van uw teksten en kunt u afbeelding gaan plaatsen.


Enkele tips om succesvol een Joomla website te maken

Kies een hosting bedrijf dat ervaring heeft met het hosting van Joomla websites. Die ervaring zit ‘m met name in technische kennis. Sommige servers zijn zo ingesteld dat het toevoegen van modules of componenten is afgeschermd of heel lastig gaat. Een andere belangrijk hulpmiddels is de installatie van Joomla. Normaal gesproken met u het programma downloaden, dan weer plaatsen in uw hosting omgeving, een installatie starten met diverse technische vragen, databases aanmaken enzovoort enzovoort. Dat kan veel makkelijker! Het is mogelijk om bij ervaren Joomla hosting partijen gebruik te maken van een installtie met enkele muisklikken. Ook bestaande Joomla websites zijn zo simpel te upgraden naar een nieuwere versie.

Heeft u geen tijd, voor website laten ontwerpen, zin of kennis om zelf een template te ontwerpen? U kunt kiezen voor een professioneel Joomla Webdesign bureau. Als goed alternatief kunt u ook gebruik maken van mooie templates die te koop zijn.

Laatste schakel in uw succes is een goede helpdesk. Als er vragen zijn wilt u graag geholpen worden door vakmensen die echt verstand hebben van zaken. Kijk naar de kosten van een helpdesk en vraag om advies.

Hostingas.eu biedt u alle kennis, ervaring en faciliteiten zoals hierboven genoemd om u snel, goed en scherp geprijst van dienst te kunnen zijn.

Tags: website laten bouwenwebsite bouwen