Veel gestelde vragen

Er zijn veel Hosting partijen actief in Nederland, Belgie en de rest van de wereld. Er zijn er weinig die goede hosting aanbieden en nog minder die speciaal op Joomla zijn gericht. Hostingas.eu heeft een duurzaam concept voor al onze klanten. Wij selecteren uit de markt de beste partij die aan onze hoge eisen voldoet. 

Hostingas.eu is een 100% Nederlande onderneming die in België en Nederland topklasse hosting aanbiedt. Onze Hosting pakket zijn speciaal geschikt voor Joomla, maar bij elk pakket zijn meer dan 25 andere gratis tools te installeren. Om onze kosten zo laag mogelijk te houden en een hoog service niveau te kunnen garanderen werken wij samen met onze partner Freetoolshosting. Elke klant kan met onze Joomla Hosting pakketten verzekerd zijn van een jarenlange ervaring die Freetoolshosting heeft opgebouwd. Alle pakketten draaien op een zeer stabiel server platform in één van de beste datacenters in Nederland. U heeft als klant een uitstekend controlepaneel (Direct Admin).

Hostingas.eu is geen reseller. Wij hebben echte professionals in dienst die elke keer de meest efficiente hosting pakketten voor onze klanten selecteren. Wij selecteren onze partners om het goede service niveau en speciaal op het goed kunnen hosten van Joomla en andere applicaties zoals Content Management Systemen. Wij beschikken over algemene voorwaarden en zijn ingeschreven in de Kamer Van Koophandel. U koopt en Host bij ons echt zorgeloos. Wij vinden het echt belangrijk om onze klanten duurzaam tevreden te houden!

Indien u meer informatie wilt en alle Veel Gestelde Vragen wilt doornemen verwijzen wij u naar de FAQ pagina. Daar vindt u ook meer informatie over voorwaarden, service niveaus, alle informatie over tools, pakketten en opties.

Gun u zelf de beste kwaliteit bij de Joomla Hosting Specialist in Nederland, België en Luxemburg!